A tire Dealer sells 2 Tires

A tire dealer sell 2 tires as much as he paid because that 3 tires. He payment $ 240 for a dozen tires. Revenues 12? 3

The dealer make a profit of $ 120 on 12 tires.

You are watching: A tire dealer sells 2 tires for as much as he paid for 3 tires

He marketed two tires because that 60 and also paid for three. If you main point this value by 6 (2 circles x 6 = 12 circles), you gain 60 360. Subtract the initial purchase amount from 240 ... Get a benefit of $ 120 for all 12 tires.

A tire Dealer sell 2 Tires
*

A tires Dealer selling 2 Tires

The dealer payment $ 240 for 12 or $ 60 for 3 and sells 2 because that $ 60 or 12 for 60 360.

Mathematically, this equals a benefit of $ 120.

In the real world, apparer prevents pay leyer, public services, salaries, taxes, insurance and other fee For around $ 500 a dealer deserve to net roughly $ 25.

12 for $ 240

$ 240/12 = $ 20 per tires purchase

12/4 = 3 tires

$ 240/4 = $ 60

He paid 60 60 for 3 tires.

2 tires are selling at $ 60.

$ 60/2 = $ 30 per tires sale

X 30 x 12 = $ 360 full sales worth of all tires

$ 360 complete income $ 240 complete expenses = $ 120 profit on all tires

A tires Dealer selling 2 Tires
Lai_Chu November 2, 2021, 6:12pm #3

A tire Dealer sells 2 Tires

You pay $ 240 because that 12. You can sell 8 for that amount. That said, that sells them for 30 each. He bought it for 20 (240/12). That way a profit of $ 10 every tire.

There, he would have actually made a profit of $ 120 from the sale of 12.

For example, help

Joseph

Tire sales

Buy $ 240 per dozen = 240/12 = $ 20 per tire.

Price the 1 tire = $ 20

A tires dealer selling 2 tires as long as girlfriend pay for 3 tires.

So the offering price of 2 tires = the buying price of 3 tires

Sale price of 2 tires = 3 * 20

= 60

So the marketing price the 1 tire = $ 30

Profit native the sale of a dozen tires = (12 * 30) (12 * 20) = 120

Big business, 50% profit.

See more: When Does Naruto Find Out Who His Father Is Father Is? The Fourth Hokage (Episode)

Benefit the سے 12 to 120.

At $ 20.00 per tire ... 2 tires offered at 60.00 ... V a benefit of ten per tires ... Profit is $ 120.00

Do her math homework !!! lol, i"m not good at math, i don"t have my prison

A tires Dealer sells 2 Tires
house Categories FAQ/Guidelines state of company Privacy plan

Powered by Discourse, finest viewed v JavaScript enabled